loading

GEBZE - ÇAYIROVA-DARICA-DİLOVASI - SRC1 1-2-3-4-5 +TANKER,ÜDY- ODY, MYK BELGELERİ ,G SINIFI İŞ MAKİNALARI(FORKLİFT-MOBİL VİNÇ- BEKO LODER V.B.)

22-09-2020 17:47    538

SRC BELGESİ ALMAK İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR 

madde6 1 Adet Ehliyet ve Kimlik Fotokopisi

 madde6 1 Adet Diploma fotokopisi

made6 2 Adet vesikalık resim (fotografın ebatı biyometrik özellikli olması gerekir.)

made6 1 Adet sabıka kaydı yada kursumuza sabıkam yoktur diye beyan verebilirsiniz.

Karayolu Taşımacılık Faaliyetleri Mesleki Yeterlilik Eğitimi Yönetmeliği kapsamında src belgesi eğitimi almak için eğitim kurumuna başvuru yapacak olan kursiyerlerin yukarıdaki  evrakları Mesleki Yeterlilik Eğitim Merkezi müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Src kursu eğitimler başlamadan bir hafta (yedi gün) önce kamu.turkiye.gov.tr adresinden kursiyerlerin bilgilerini yükleyerek ders programı yapılır. Fotografı olmayan adayların işlemi maalesef yapılamamaktadır. Ayrıca src kursuna verilecek olan resimler son altı ay içinde çektirilmiş olmalarına dikkat edeilir.

Src İçin Hazırlanacak Evraklar Ne Zaman Teslim Edilir?

Src belgesi eğitimleri için kayıt yaptıracak olan kursiyerler yukarıda listelenen evrakları kayıt esnasında kaydını yaptırdığı src kursuna hemen teslim etmelidir. Çünkü src kursu kaydı yaptıran kursiyerlerin evrakları bakanlığa ait mebbis denilen panele taratılarak yükleme yapılır. Burada fotografın önemine değinmekte fayda görmekteyiz. Kursa götüreceğiniz resimin ölçüleri, ebatı ve formatı biyometrkik özellikleri taşımalıdır. Aksi halde sisteme yükleme esnasında sorun çıkmaktadır.

 


Etiketler:
ADRES
  • Gebze Kocaeli
    Gebze / KOCAELİ

E-MAIL
  • info@gebzesrc.com
BİZİ ARAYIN
MESAAİ SAATLERİ
  • Hafta içi : 09:00 -18:30

    Cumartesi : 09:00 -18:30

    Pazar : 09:00 -18:30